admyr
Admin
Pol :
Horoskopski Znak :
Chinese horoskop :
Broj komentara : 45
Popularnost / Poeni : 5691
Reputacija : 0
Rodjendan : 1989-04-05
Registrovao se : 2009-06-24
Godina : 35
Mjesto : Travnik
Posao/Hobi : Hobi: DJ .... Posao: DJ xD
|
Naslov komentara: Licno misljenje !! 2009-07-04, 21:17 |
|
|
Stvarno me iz dana u dan razocaravaju pojedinci!! Otvoris temu na forumu ( koja je naravno za diskusiju jer u sustini koliko je nas ovdje svako ima svoje misljenje) i npr. lupam da li volite pse¨¨ svako ko ne voli pse ti ga napadas stvaljas mu los post isl!!
U sustini znaci ne mozes da dozvolis i pomiris se s tim da neko moze imati drugacije misljenje od tebe !!
Stvarno mi to nikada nece biti jasno ili ono neko je dao odgovor na temu i dobio jednom los post ili dobar post vecina vas ce uraditi isto tj dati isti glas samo zato sto je tako pocelo bez obzira da li je odgovor dobar ili los!!
Ne znam da koliko ova moja tema ima smisla da utice na mozak pojedinaca ali eto!!
Hvala sto se me saslusali!!
pozz svima
|
|
maza
Pol :
Horoskopski Znak :
Chinese horoskop :
Broj komentara : 178
Popularnost / Poeni : 6330
Reputacija : 8
Rodjendan : 1977-10-18
Registrovao se : 2009-06-24
Godina : 47
Mjesto : Hercegovina
|
Naslov komentara: Re: Licno misljenje !! 2009-07-07, 22:33 |
|
|
Au,sto tebe to zivcira Svako ko pristupi bilo kom forumu mora biti svjestan da ce naici na drugacija misljenja i ako toga nije svjestan neka lijepo seta po parku. E,sad i meni se omakne pa podjem nekoga da uvjeravam da nije u pravu,ali avaj,na vrijeme stanem.U ljudskoj je prirodi da svakoga prilagodjava sebi.Tako se ponasamo svugdje.Onda ima i ljubomore ako neko napise nesto sto mi neznamo,ili smo previdjeli.Ljudi ne podnose poraze.
|
|
voya
Pol :
Horoskopski Znak :
Chinese horoskop :
Broj komentara : 18
Popularnost / Poeni : 5744
Reputacija : 2
Rodjendan : 1978-10-08
Registrovao se : 2009-07-12
Godina : 46
Posao/Hobi : **********
|
Naslov komentara: c 2009-07-24, 03:08 |
|
|
mišljenja su kao i ukusi,a poznato je da se o ukusima ne raspravlja jer nema kraja svi imaju pravo na svoje mišljenje i trebali bi ga iznijet nažalost večina ljudi,običnu raspravu (diskusiju) na forumu chatu ili u svakodnevnoj konverzaciji shvačaju kao napad i preduvijet za neku svađu bogat je onaj koji uvažava tuđe mišljenje ali ne gubi sebe,svoje stavove i mišljenja večina ljudi teži za nekim samodokazivanjem i svakako želi poklopit drugog naglašavajući samo svoje mišljenje kao ispravno oni nisu svjesni da su jadni,pa im ni ne možemo zamjeriti sva sreća da nismo svi isti
|
|
Sponsored content
|
Naslov komentara: Re: Licno misljenje !! |
|
|
|
|